Αποχώρησε η κρητικιά Άλκηστις Αλεξάκη από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Η Άλκηστις Αλεξάκη αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής  MasterChef 3


apoxwrhse h krhtikia alkhstis aleksakh apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Άλκηστις Αλεξάκη Καρικατούρα MasterChef


Η μάγειρας από την Κρήτη, Άλκηστις Αλεξάκη μπήκε στο masterchef με μιά συνταγή της αγαπημένης της γιαγιάς. Ένα κριθαρότο που όμως δεν ήταν κριθαρότο. Ωστόσο ήταν νόστιμο και ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε όχι, οι άλλοι δύο σεφ-κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και 
Λεωνίδας Κουτσόπουλος της έδωσαν την πολυπόθητη ποδιά.

Η καλύτερή της φίλη, της έκανε έκπληξη τη συμπληρωμένη αίτηση για το MasterChef. Η πίστη της φίλης της σε εκείνη και τη μαγειρική της, ήταν το κίνητρο για την Άλκηστις για να μπει στο MasterChef.Για εκείνη μαγειρική σημαίνει αγάπη, τρέλα, πάθος.

Θεωρεί πως έχει ένα χαρακτήρα δυναμικό και κυρίαρχο. Ο μέντορας για εκείνη είναι κάτι καταπληκτικό και πιστεύει πως μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη μπορούν να κερδίσουν στον διαγωνισμό. Της αρέσουν τα ρίσκα, νιώθει έτοιμη ψυχολογικά να αντιμετωπίσει τα πάντα.
Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει τα πάντα...ό,τι περνά από το χέρι της. Θα την κρατήσουν δυνατή στο παιχνίδι τα λόγια των δικών της πριν φύγει «κάνε μας περήφανους».

Αν χρειαζόταν να παρομοιάσει τον εαυτό της με υλικό της κουζίνας, θα ήταν δύο υλικά, ζάχαρη γιατί είναι γλυκιά και πιπέρι γιατί όποιος προσπαθήσει να της κάνει κακό θα τον κάψει.

Δυστυχώς όμως  το παιχνίδι τελείωσε γι αυτήν. Στην διάρκεια του η Άλκηστις έβγαλε ένα χαρακτήρα δύσκολο, θρασύ και επιθετικό. Δημιούργησε εντάσεις και εξαπέλυε απειλές ακόμα και στους κριτές χωρίς κανένα σεβασμό. 

Το χειρότερο παράδειγμα εκπροσώπησης της Κρήτης. Ευτυχώς που άλλοι δύο συμπαίχτες της από την Κρήτη, Ο Τάσος Κυρικλάκης από το Ηράκλειο και ο Γιώργος Ορφανός από το Ρέθυμνο κράτησαν την εικόνα της μεγαλονήσου ψηλά. 

Στην καρικατούρα που δημιούργησα για την Άλκηστις με νερομπογιές και πενάκια έβαλα το στοιχείο του πρωτογονισμού. Λόγω της κακής συμπεριφοράς της και των τρόπων της ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Το κούρεμα με το χαρακτηριστικό κοτσίδι, ήταν ένα ακόμη στοιχείο που με έσπρωξε προς τα εκεί. Κατέληξα να της δώσω μια αμφίεση παρόμοια με φλίνστοουν για το κωμικό κομμάτι της. 


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags:Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment