MAD βραβεία σφιχτής παλάμης Γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη

Trap  και ...ξερό χαστούκι

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ την βραδιά των φετινών όσκαρ, φαίνεται πως ζήλεψαν οι δύο τράπερς που πλακώθηκαν στην εκδήλωση του MAD Video and Music Awards.

 

Βέβαια εδώ δεν είναι Χόλυγουντ αλλά ούτε και Μπρονξ όπως εύστοχα σχολίασε  ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος...

 

Εδώ είμαστε το Ελλαδιστάν όπου τα συγκεκριμένα τυπάκια θέλουν να "flexαρουν"[θεέ μου, τι γράφω ο 38αρης. (Πόσο boomer πχια)]  τη μαγκιά τους και να πείσουν όσους τους παρακολουθούν ότι αυτά που λένε στα τραγούδια τους, τα κάνουν κιόλας. 

 

Εκεί όμως χάνεται η έννοια της τέχνης. Και εκεί είναι που αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνοι.

 

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε και εκείνοι που τους καλούν γιατί θα γίνει κανένα σκηνικό και θα ακουστούν. 

 

Ναι βέβαια, το όλο event  θα προβληθεί μετά και θα κοπούν οι σκηνές με την βία και μπλα μπλα μπλα. Χαίρω πολύ. Το μάθανε όλοι και στο τέλος θα το κουκουλώσουμε κιόλας και χα χα χα τι ωραία που περάσαμε στα φετινά βραβεία του MAD.

 

 Η γελοιογραφία της ημέρας

mad vraveia sfixtis palamis video and music awards kaugas light snik xorigos dei skitso geloiografia iatridis καυγάς τραπερς δεη σκίτσο γελοιογραφία Πάνος Ιατρίδης trap trappers
 Η ΔΕΗ δεν παρέχει μόνο το ...lighting - Γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη

 

Η ΔΕΗ εντωμεταξύ ήταν χορηγός των βραβείων αυτών. Είναι προφανές βέβαια. "Ξύλο ρίχνει" στους πελάτες της με τους παραφουσκωτούς λογαριασμούς..., ε, συγγνώμη, παραφουσκωμένους ήθελα να γράψω, άρα την κατάλληλη εκδήλωση θα χορηγούσε. 

  

 Μπορείς να με υποστηρίξεις για να συνεχίσω να δημιουργώ  👇  

 Buy Me A Coffee

 

Μήπως  τα παραπάνω λεφτά που χρεώνει η δημόσια μας επιχείρηση ηλεκτρισμού που ξελαρυγγιάζεται ο Κλέων ο Γρηγοριάδης από το βήμα της Βουλής τα παίρνουν τελικά ο Light και ο Snik;;;


Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις ΤΩΡΑ αίτηση στο no more violence pass για να πάρεις πίσω το σπασμένο δόντι σου, την τσακισμένη μύτη σου, τίποτα ραγισμένα γυαλιά και την χαμένη αξιοπρέπεια σου.


Και μην ξεχνάς ότι trap σημαίνει παγίδα. Το νου σου..!

 


 

  • Γελοιογραφία με αφορμή τον καυγά των trappers Light και Snik στα MAD Video and Music Awards 2022. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες του 2022

Post a Comment