Αποχώρησε για δευτερη φορά η Εύα Αμπάν από το #MasterChefGR Καρικατούρα

 Η 26χρονη Εύα Αμπάν με καταγωγή από το Κουρδιστάν, ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef.

apoxwrhse gia deuterh fora h eva aban apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Εύα Αμπάν, καρικατούρα MasterChef

Στις αρχές Απριλίου, παίκτες  που είχαν αποχωρήσει ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Θάνος Σπανός, η Εύα Αμπάν και ο Ντέβιντ Τζίμερσον κατάφεραν μετά από δοκιμασία να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό μαγειρικής.
Ο Τάσος έφυγε στην δοκιμασία που ακολούθησε. Ο Ντέιβιντ ο οποίος αν και έχει επαφή με διάφορες χώρες και πολιτισμούς δεν κατάφερε να εντάξει αυτές τις επιρροές  με επιτυχία στα πιάτα του.  Ο Χαράλαμπος, έφυγε και αυτός αλλά μετά ξαναμπήκε για να εκπροσωπήσει τον Ζαχίρ στην ομαδική δοκιμασία στο Βισύ της Γαλλίας.

Η Εύα παρόλο που απουσίασε καιρό, κατάφερε να φτάσει στους 9 καλύτερους μάγειρες. Χωρίς όμως να παίρνει ευθύνες στις ομαδικές δοκιμασίες. Αυτό, αναγκαστικά την έφερε στο σημείο να βγεί προτεινόμενη για αποχώρηση μετά από ψηφοφορία, να αντιμετωπίσει την Σπυριδούλα και να τελειώσει εκεί η διαδρομή της στο παιχνίδι.
 
Για την Εύα το να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef ήταν ένα crash test ορίων. Αυτό, που τη βοήθησε να μπει στο παιχνίδι ήταν το πείσμα της. Για εκείνη μαγειρική είναι έκφραση, δημιουργικότητα και μπόλικη φαντασία.

Θεωρεί πως είναι γενικά ήρεμος άνθρωπος, ευαίσθητη αλλά όπου χρειαστεί είναι και ιδιαίτερα δυναμική.

Για την Εύα μέντορας σημαίνει δάσκαλος. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τη χαρά της, που βρέθηκε στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Το πιάτο, που ισούται με την αγάπη, είναι η ομελέτα της μαμάς της, όπως τη φτιάχνει κάθε πρωί.

Δήλωσε πανέτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις ανατροπές μέσα στο MasterChef και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει στο διαγωνισμό.

Για να κρατήσει τις δυνάμεις της μέσα στον διαγωνισμό θα κάνει πάνω απ΄όλα θετικές σκέψεις παρέα με τα παιδιά μέσα στο Master Chef.

Αν ήταν υλικό κουζίνας, θα ήταν μύλος.
 
Και για την Εύα Αμπάν δημιούργησα μια καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια, με τα χαρακτηριστικά τεράστια μαύρα γυαλιά της, να περιστρέφει έναν μύλο μιας και δήλωσε πως αυτό θα ήθελε να είναι σαν υλικό κουζίνας.

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, παράλληλα με το τροπάριο της Κασσιανής θα έχουμε άλλη μια αποχώρηση.
Ποιος νομίζεις ότι θα φύγει σήμερα;;;
Γράψε μου στα σχόλια τις προβλέψεις σου!


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης,τροπάριο Κασσιανής, Κασσιανή, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη, Εβδομάδα, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment