Ο Πάνος Καμμένος έγινε Ναπολέων
o panos kammenos egine napolewn geloiografia apopsi tou notou kai apopsilive

Άποψη του Νότου, 23 Οκτωβρίου 2018


Η παραίτηση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά είναι πλέον γεγονός.

Παραμονές της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ένας νέος "νέος Ναπολέων" εμφανίζεται. 

"...Στέλνει μεραρχίες πειναλέων στη βουλή ψηλά..." Δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που γράφω αλλά μου ήρθε στο νου από το :"Βάζει ο Ντούτσε την στολή του"

Ο νέος νέος αυτός Ναπολέων δεν είναι άλλος από τον υπουργό της εθνικής άμυνας, Πάνο Καμμένο ο οποίος κρατά σθεναρή άμυνα απέναντι στο Μακεδονικό αλλά επιτίθεται λυσσασμένα σε όποιον τολμά να του μπει εμπόδιο. Έφαγε και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προηγουμένως και σύντομα ετοιμάζεται να επιτεθεί σε άτομα που έχρισε ο ίδιος υπουργούς από τις τάξεις των ΑΝΕΛ επειδή δεν συμφωνούν μαζί του στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο φετιχιστής με τις στολές υπουργός, είμαι βέβαιος πως θα ήθελε πολύ μια στολή Ναπολέοντα. Ίσως ντυθεί τις απόκριες, αν και είναι μακριά ακόμη αυτή η γιορτή και ποιος ξέρει πόσο μακριά θα είναι και από την κυβέρνηση ο ίδιος, η οποία πολύ πιθανόν να αποδειχθεί το "Βατερλώ" του καθώς η συμφωνία των Πρεσπών εγκρίθηκε από τους αναγκαίους βουλευτές του κοινοβουλίου των Σκοπίων μετά το δημοψήφισμα, πλέον αναμένουμε ποτε θα έρθει και στην Ελληνική Βουλή. Και τότε θα κλάψουνε μανούλες αλλά θα πέσει και το γέλιο της αρκούδας. 

Προς το παρόν, ο Πάνος Καμμένος νιώθει πραγματικός Ναπολέων κατατροπώνοντας όλους τους αντιπάλους του με την προστασία του κυβερνητικού εταίρου Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ναπολέων Βοναπάρτης ανελίχθηκε με την βοήθεια, την υποστήριξη και την προστασία πολύ ισχυρών προσώπων. 

Στην δική μας ωστόσο εποχή ο Πάνος κρατάει από τα απαυτά τον Αλέξη μας! Γενικώς πάντως να προσέχουμε μην μείνουμε με τα δικά μας απαυτά στο χέρι.

Η γελοιογραφία της ημέρας για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" έχει απ' όλα. 

Έχει Πάνο Καμένο α λα Ναπολέοντα πάνω στο κουνιστό ξύλινο αλογάκι του, τον Νίκο Κοτζιά, πρώην, πλέον, υπουργό εξωτερικών να τρέπεται σε άτακτη φυγή  υπό την απειλή της μυτερής κόχης του ναπολεόντειου δίκοχου καπέλου και μια εσάνς Εθνική υπερηφάνεια με τα σημαιάκια λόγω επερχόμενης 28ης Οκτωβρίου. 

Συμβουλή: Τα ΟΧΙ να μην τα κάνουμε καραμέλα. Να τα λέμε εκεί που πρέπει και θα πιάσουν τόπο πραγματικά. 

 
 
Έγχρωμη γελοιογραφία για την Κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στο  φύλλο 950 με αφορμή την είδηση για την αποπομπή του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από τον Πάνο Ιατρίδη.


Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία  για τον Πάνο Καμένο
 
Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ
 Buy Me A Coffee

Post a Comment